Realkreditudlån og boliglån

By | oktober 9, 2019

Udvidelsen på ejendomsmarkedet har gjort det muligt for mange amerikanere at blive “egenkapital rige.” De kan ikke have mange penge på hånden, men de kan have egenkapital i deres hjem værd flere hundrede tusinde dollars eller mere. Desværre, denne stigende rigdom gav fødsel derhjemme som egenkapital i tilfælde af tyveri, som flere og flere tyve i stigende grad finde kreative måder at hjælpe ejerne af deres egenkapital, deres hjem, eller begge dele. En klog fidus involverer nye virksomheder, der lover at helt “eliminere” en ejer af pant. For et gebyr på et par tusinde dollars, disse selskaber hævder, at ejeren kan have en fri og klar titel til deres hjem uden at tilbagebetale den resterende gæld. Hvordan denne fidus?

Denne fidus er en smule mere kompliceret end andre svindel, der ofte bruger simpel forfalskning af identitetstyveri. I denne “pant eliminering” svindel, placerer ejeren sit hjem i et klima af tillid med pant afskaffelse af samfundet som en administrator. Administratoren filer en lang og kedelig, useriøst, et brev af klagen med realkredit selskabet, giver dem blot 10 dage til at reagere. Hvis realkredit selskabet ikke reagerer inden for ti dage, og ofte de ikke, tillid til, at disse påstande er så fri for forpligtelsen til realkreditlån. Ved hjælp af en magt tvivlsom procedure, og derefter den tillid filer med aktie registret for en lokal udgivelse af huset af titlen. Det ser således ud til, at huset nu er uden et privilegium.

Lovligheden af denne række af lidelser og af tvivlsom direkte svindel. Det bliver endnu værre, når likvidator, der klart angiver titlen på huset, tog et boliglån, kassen af revisionen, og er hurtigt ved at forsvinde. Uorden ofte forlader den oprindelige ejer af en bunke af retssag, talrige besøg fra politiet og fra forpligtelsen til at betale to realkreditlån. beste forbrukslån rente Denne fidus er i øjeblikket i gang i nogle dele af landet, og er endnu ikke udbredt. Ejerne kan nemt undgå at blive taget af denne fidus ved blot at genkende en simpel sandhed, kan du ikke blot give op uden en pant forpligtelse til at tilbagebetale lånet langt. Husk, at hvis det virker for godt til at være sandt, er det for godt til at være sandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.