Væsentlige Franchise oplysninger

By | maj 20, 2019

At købe en franchise… eller ikke at købe en franchise… Det er spørgsmålet… Følgende oplysninger bør hjælpe dig med at finde det rigtige svar!
At gøre beslutningen om at købe en franchise skal have seriøst, forskning og overvejelse af alle muligheder.
Franchise har oplevet årlige vækst på mere end 50% – og nu også dukker op i lufthavne, jernbanestationer og inde i supermarkeder.
Der er intens konkurrence for nye franchisetagere – så ikke bøje sig for presset til at underskrive på den stiplede linje – indtil du er 110% sikker på, at din beslutning er den rigtige for dig.
Med den enorme valg af hvad man skal gå ind i – home tjenester, personlige tjenesteydelser, finansielle tjenesteydelser, retail, fitness, mad, sundhed og skønhed, osv osv – sikre, at den, du vælger er justeret med din eksisterende færdigheder og noget, du har en ægte interesse i.
Deltage i franchising seminarer og indsamle alle relevante oplysninger og data. Sørg for at du undersøge detaljer på: upfront franchise gebyrer; uddannelse gebyrer; beliggenhed gebyrer; og løbende franchise og reklame gebyrer.
Finde ud af, hvor længe en franchisegiveren har været i drift; hvilken uddannelse og støtte de tilbyder; hvilke resultater de har; er de f inancially stabil; de må foretage demografisk kontrol af potentielle lokaliteter; Succesraten for eksisterende (og sidste) franchisetagere; og hvor meget kontrol de udøve.
Husk – der er ingen garantier, når de køber en franchise – succes i én placering automatisk sikrer ikke succes i en anden! Din franchise kan ikke blive den umiddelbare guldmine, som du – det kan tage flere år før du endda nå break-even.
Analysere dine omkostninger og kender dine numre: Hvad er forholdet mellem leje til omsætningen; løn til omsætningen; faste omkostninger til omsætning. Hvis du låntagning etableringsomkostninger – Sørg for at du faktor i dit lån afdrag. Forskning den bedste metode til at låne penge – en virksomhed lån, en business realkreditlån, renter og hovedstol, renter kun??
Vær opmærksom på at hvis du undlader at følge retningslinjerne, som fastlagt i kontrakten – franchisegiveren, med advarsler, opsige franchiseaftalen.
Sikre at du får skrevet dokumentation for at dække eventuelle indtjening repræsentation.
Og – vigtigst – søge SAGKYNDIG juridisk rådgivning – før du tilmelder noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.